Fri, Mar 29, 2024

Call Us: (318) 742-7616

cocuk masallari kisa

cocuk masallari kisa

çoçuk masalları kısa

 

Minik adımlar ve büyük geleceklerin sahibi çocuklarımız… Onlara bu zorlu hayat yolunda birincil desteği sağlamak ve onları eğitmek biz ebeveynlerin bir numaralı önceliği. Bu eğitimde hayal dünyalarını geliştirecek ve onların yeni dersler çıkarabilecekleri birbirinden farklı çocuk masallarına ihtiyaç duyarız. Tabii bazen aklımızdan bir hikâye uyduruveririz ama her zaman bu kadar üretken olmak her yiğidin harcı değil. İşte böyle zamanlarda çocuklarınıza anlatabileceğiniz bin bir türlü kısa çocuk masallarının yer aldığı sitemize göz atmak isteyeceğiniz ilk şey olmalı.

 

Masallar ve hikâyeler sitemiz çocuklarınız için büyülü bir diyara yolculuk yapmanıza yarayan minik bir aracı görevi görüyor. Sitemiz içerisinde onlarca farklı kategoride birbirinden farklı yüzlerce çocuk masalı bulmanız mümkün. Gelişmiş ara yüzü ve kolay kullanımı ile çocuklarınızın bile basit bir şekilde istediği çocuk masalına ulaşabileceği sitemiz tamamen ücretsiz bir kullanıma sahip. Çocuklarınızı sıkmayan, kısa ve öz anlatımlı uzman yazarlarımız tarafından yazılan çeşit çeşit kısa çocuk masalları ile büyülü bir okyanusta yelken açabilirsiniz. Klasik Ezop masallarından tutun da, Nasreddin Hoca’ya kadar hatta çocuğunuza küçüklüğünden itibaren Atatürk sevgisini aşılamak isteyenler için Atatürk anıları dâhil pek çok içerik için sitemizin devamlı okuyucusu olmaya davetlisiniz. Yazar ve çizerlerimizin ortaklaşa çalışması ile yüzde yüz özgün hikayeler ve çizimlerimizi dikkatli bir şekilde kontrol ediyor ve çocuklarımız için en uygun görselleri seçmeye özen gösteriyoruz.

 

Mobil Uygulamamız

 

Son güncelleme ile gelen ve artık olduğunuz her yerde kolay bir şekilde kullanabilmenizi sağlayan Android sürümümüz de görücüye çıktı! İçerisinde onlarca kategoride hikâye barındıran uygulamanın sesli okuma desteği de bulunuyor. Mobil üzerinden internet kullanımı gerektirmeyen uygulamamız ile her nerde olursanız olun çocuğunuzu uyutabilir, hayallerine en yakın masal kahramanı ile daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

 

Kategorilerimiz

 

Uzman kadromuzca seçilmiş çocuklarınız için en uygun hikâyeleri siz kolayca ulaşabilin diye kategorize ettik. Üstelik her gün yeni hikâyeler eklediğimiz çocuk masalları sitemizde aynı masalları sürekli duymaktan kurtulmak mümkün.

 

Atatürk Anıları
Dini Masallar
Ezop Masalları
Keloğlan Masalları
Komik Hikayeler
Nasreddin Hoca Fıkraları

 


Kısa masalların diyarında gezintiye çıkmak istiyorsanız masallarvehikayeler.com doğru adres…

 

https://www.masallarvehikayeler.com/