Thu, Apr 25, 2024

Call Us: (318) 742-7616

plaket

plaket

Plaket

 

Birlikte Çalıştığımız Dönemde, Çalışanların Sorunlarına Göstermiş Olduğunuz Olumlu Yaklaşım Ve Katkılarınıza Teşekkür Eder, Bundan Sonraki Yaşantınızda Başarılar Dileriz.

 

- Şubemizde Yapmış Olduğunuz Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Eder, Bundan Sonraki Yaşamında Başarılar Dileriz.

 

- Başarılı Çalışma Hayatınızı Noktalarken, Hizmetlerinize Teşekkür Ediyor, Bundan Sonraki Yaşantınızda Sağlık Ve Esenlikler Diliyoruz.

 

- Kuruluşumuzda Geçen Hizmetlerinize Teşekkür Eder, Bundan Sonraki Yaşantınızda Sağlık,başarı Ve Mutluluklar Dileriz.

 

- İstanbul Bölgemizde Geçen Hizmetlerinize Teşekkür Eder, Bundan Sonraki Yaşantınızda Başarılar Dileriz.

 

- İstanbul Gar Müdürlüğünde Başarılı Çalışmalarınızdan Dolayı Sizi Kutlar, Emeklilik Yaşantınızda Sağlık Ve Esenlikler Dileriz.

 

- Bugüne Kadar Yapmış Olduğunuz Değerli Hizmetlerinize Teşekkür Eder, Bundan Sonraki Yaşamınızda Sağlık Ve Mutluluklar Dileriz.

 

- Göreviniz Süresince İstanbul Emniyet Teşkilatına Vermiş Olduğunuz Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Eder, Emeklilik Hayatınızda Ailenizle Birlikte Sağlık Ve Mutluluklar Dilerim.

 

- 25 Yıllık Hizmet Süresi Boyunca Uyumlu Ve Özverili Çalışmaları İle Örnek Olan Sayın Orhan Çarıkçı'ya Emeklilik Hayatında Mutluluk Ve Huzur Dolu Günler Dileriz.

 

Teşekkür Plaketi

 

- Görevli Bulunduğunuz Süre İçerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Vermiş Olduğunuz Değerli Hizmetlerinize Teşekkür Ederiz.

 

- Müdürlüğümüz Kadrosunda Çalıştığınız Süre İçerisinde, Gayretli Ve Başarılı Çalışmalarınızdan Dolayı Teşekkür Eder, Sağlık, Esenlik Ve Mutluluklar Dilerim.

 

- Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yapmış Olduğunuz Katkılarınızdan Dolayı Şükranlarımızı Sunarız.

 

- Kurumumuzca Düzenlenen 2018 Yılı, Çameli Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvasında Gösterdiğiniz Medeni, Münevver, Erdemli Tavır Ve Davranışlarınızdan Dolayı, Teşekkür Ederiz.

 

- "izmit Körfezi İçin Vizyon Önerileri" Konulu Söyleşiye Katkılarınızdan Dolayı Teşekkür Ederiz.

 

- Derneğimize Ve Entomoloji Bilimine Yapmış Olduğunuz Katkılardan Dolayı Teşekkür Ederiz.

 

- Adliyemizde Görev Yaptığınız Süre İçerisinde Yaptığınız Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Eder, Başarılarınızın Devamını Dileriz. Sizi Daima Takdir Ve Şükranla Hatırlayacağız.

 

- 35.nci Geleneksel Kiraz Festivali Ve Güreşlerimize Katılım, Tefrişleriniz Ve İlçemize Yapmış Olduğunuz Yardımlardan Dolayı Şükran Anısıdır.

 

Öğrenci Plaketi

 

- 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılında Mühendislik Fakültesi Ve Bölüm Birinciliğinizi Kutlar, Meslek Yaşantınız Boyunca Başarılarınızın Devamını Dileriz.

 

- Özel Altınoluk Çağdaş Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Sınıflar Arası Satranç Yarışması 1. Si Kutup Aytekin

 

- 2017 – 2018 Ata Bowlıng Turnuvası 5 – 6 Sınıflar Erkekler Birincisi

 

- 2018 Bahar Şenliği Liselerarası Satranç Turnuvası Birincisi

 

Plaket, kristal plaket, özel plaket, madalya, kupa, sümen masa takımı,masa isimlikleri, İstanbul Plaket

 


https://www.istanbulplaket.com.tr